Waarom high-tech?

Om de juiste sfeer te creëren is het juiste geluid of licht essentieel. Hoe fijn als je dit zittend vanaf je stoel kunt regelen en instellen. De ruimte is hiervoor van alle gemakken voorzien door het domotica systeem.

Licht

Alle lampen in INSIDE Middelburg zijn via de iPad apart te bedienen en dimbaar. Ook kun je kiezen voor een scène, zoals de vergaderscène waarbij alle lampen op volle kracht aangaan. Of de relaxscène, waarbij alle lampen dimmen naar sfeervolle verlichting. Tevens kunnen alle lichten met één druk op de knop uitgeschakeld worden.

Geluid

Via deze zelfde iPad kan ook het geluid bediend worden. Via de SONOS boxen en Spotify kun je de ruimte van INSIDE Middelburg prachtig vullen met de gewenste muziek. Hier kun je kiezen voor verschillende scènes: een rustige sfeer met instrumentale muziek of juist uptempo muziek bij binnenkomst en alles wat daar tussen zit. Er zijn hiervoor standaard afspeellijsten beschikbaar in de juiste categorie. Je eigen muziek opzoeken via Spotify kan natuurlijk ook.

Smart tv

Je laptop kan via de HDMI kabel op een groot scherm (55 inch) van een smart tv worden geprojecteerd. Het beeldscherm is verrijdbaar, kantelbaar en in hoogte verstelbaar. Naast de flip-over of whiteboard, een ideale manier om de informatie op de gewenste manier over te brengen bij je gasten.

Overige apparaten

Er is een volautomatisch espresso apparaat met verse bonen en echte melk. Het zetten van goede en smaakvolle koffie duurt even, dus wil je in een korte pauze iedereen snel van koffie voorzien, dan kan er op aanvraag ook gewoon een filterkoffie apparaat aanwezig zijn. Zo is er voor ieder wat wils.