Mogelijkheden op locatie

Een van de grote verschillen in INSIDE is dat je vanaf september 2021 alleen nog de ruimte huurt. Met daarbij een eigen bijdrage voor koffie/thee/water. Daar waar eerder de tafel helemaal vol stond met lekkers, heb ik dit bij het nieuwe concept helemaal losgelaten. Zo heeft iedereen de vrijheid om zelf een en ander te regelen of te laten bezorgen. Mocht je hier tips over willen, dan ben ik uiteraard wel altijd bereid om mee te denken en opties aan te dragen.

Er staat een espressomachine met verse bonen voor heerlijke espresso’s, koffie’s en cappuccino’s. Daarnaast is er thee.

Hieronder geef ik graag een indicatie voor prijzen:
-water: gratis
-(verse) thee: €1,-
-koffie: €1,50
-cappuccino: €2,-

Er ligt een notitieblokje waar je je consumpties op kunt noteren. Na afloop worden alleen deze consumpties verrekend. Dit alles gaat uiteraard op basis van vertrouwen.

Daarnaast is er ook een grote SMEG koelkast aanwezig, waar je (bestelde) lunches of hapjes en andere drankjes in kwijt kunt.

Omdat ik van veel mensen de vraag krijg waar ze lunches of hapjes kunnen bestellen, hier een overzicht van mogelijkheden en van partners waar ik zelf goede ervaringen mee heb:

Lunch en/of hapjes:

  • Helens Bakery, voor 10.00 uur besteld, bezorgd bij bedrag boven €30,- gratis in MIddelburg (bezorging is tussen 11.00-12.30 uur).
  • Røst, afhalen of bezorgen, Sint Janstraat 45, Middelburg, 0118-435111 (op 5 minuten lopen).
  • De Juf, afhalen, Damplein 20, Middelburg, 0118-435043 (op 5 minuten lopen)
  • Fromagerie Fiorianne, afhalen, Damplein 1, Middelburg, 0118-651725 (op 5 minuten lopen)