Waarom origineel?

INSIDE Middelburg is gelegen aan een inspirerende plek aan de haven van historisch Middelburg. In een oud pakhuis kijk je vanaf de vergadertafel naar de bootjes voor de deur. Het heeft daarnaast een comfortabele, moderne, huiselijke uitstraling. Hiermee wordt gelijk een prettige en rustige sfeer gecreëerd.

Het nieuwe vergaderen

Naast de prettige sfeer vinden veel ondernemers het fijn om zelf veel te kunnen bepalen in een vergaderruimte. Dit wordt ook wel het nieuwe vergaderen genoemd. Dat kan bij INSIDE Middelburg. Je hebt alle vrijheid, omdat je ‘eigen baas’ bent. Je hebt hierdoor veel privacy en kunt de dag helemaal zelf indelen, naar eigen tijden, wensen of activiteiten. Dit bevalt veel ondernemers en bedrijven goed. Lees hierover meer bij referenties.

Onderscheidend

INSIDE Middelburg onderscheidt zich niet alleen door de huiselijke sfeer, de vrijheid van het eigen baas zijn en de toplocatie. Daarnaast wordt maatwerk geboden, zijn er high-tech snufjes zoals het domotica systeem en wordt het maatschappelijke doel gesteund als je bij INSIDE Middelburg huurt. Dit alles maakt dat INSIDE Middelburg zich onderscheidt ten opzichte van andere vergaderlocaties.