Wie ben ik?

Ik zeg vaak: “Ik ben gewoon heel nieuwsgierig en heb een soort honger naar willen groeien.” Niet omdat ik niet tevreden ben met wat ik heb, maar ik ben iemand die altijd wil leren en groeien en hierdoor op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen. Dus ook op werkgebied. Langere tijd vond ik nieuwe uitdagingen binnen mijn baan in het speciaal onderwijs. Totdat mijn oogkleppen afgingen en ik nog groter durfde te dromen en denken. Vrijheid, blijheid, creativiteit en positiviteit zijn woorden die bij mij passen. Hierdoor start ik vol enthousiasme aan een nieuw avontuur: ondernemen. Door mijn gevoel en passie te volgen is INSIDE Middelburg ontstaan.

Waar ga ik voor?

“Ik houd van groeien en anderen inspireren om te groeien. Doen waar ik energie van krijg en daarvan kunnen leven is wat ik nastreef. Zelf krijg ik enorm veel energie van brainstormen en dan het liefst op inspirerende locaties. De plannen die dan ontstaan, de lesstof tijdens trainingen, alles wordt grootser en beter als ik op een inspirerende locatie ben. Toen ik hoorde van een origineel vergaderconcept in Amsterdam ging ik ‘AAN’. Dit hoort er ook te zijn in Zeeland. Ik zal me altijd volledig inzetten om groepen met positieve energie de deur uit te laten stappen bij INSIDE Middelburg. Hier hoort maatwerk bij, maar ook de fijne ruimte en high-tech snufjes. Ik heb daarnaast het concept omgezet naar mijn eigen visie. Ik besloot om zelf maatschappelijk te gaan ondernemen, zodat ik meer heb om te kunnen geven en tegelijkertijd verschillende groepen mensen blij kan maken. Het maatschappelijke zit in mij en dus ook in mijn bedrijf. Daarom heb ik bij INSIDE Middelburg gekozen voor een maatschappelijk doel. Zo’n doel kan ver weg of dichtbij zijn. Vanwege mijn werk met jongeren met een beperking heb ik ervaren dat voor sommige kinderen en jongeren liefde en onbezorgd genieten geen vanzelfsprekendheid is. Dagjes cadeau geven en glinsterogen en grote glimlachen zien bij deze doelgroep is wat ik met 5% van de verhuuropbrengst wil gaan realiseren. Dat is waar ik me voor wil inzetten!”

Eigenaar van twee bedrijven

Daarnaast ben ik ook gedragsspecialist. In mijn coachingssessies altijd bezig met de vraag ‘Wat kan er in jouw gedrag veranderen om meer energie te krijgen?’ Mijn expertises liggen op energie management, focus, het maken van een eigen energieke weekindeling en liefdevol & krachtig communiceren. Neem gerust eens een kijkje op mijn site.

Blog

Als (destijds startende) ondernemer legde ik tijdens de start mijn belevenissen vast in de vorm van blogs. Niet alleen kan ik hier mijn creativiteit en fotografie in kwijt, ik deel graag mijn ervaringen en belevenissen. Zowel waar ik tegen aan loop en wat ik leer, als waar ik enorm van geniet.

Vrolijke groet,
Willemijn Lijnse