Het is tijd om te gaan werken en leven naar jouw voorwaarden.

In mijn laatste blog schreef ik over mindset en wat er voor nodig is om gewoontes te veranderen. Ik vertelde hoe ik dit zelf aanpak. Omdat ik steeds meer vragen krijg van anderen over hoe ik dit aanpak en hoe zij dit kunnen toepassen in hun leven, ben ik de afgelopen periode al van de ene in de andere opdracht gerold. Tijd om meer te gaan delen. Tijd om mezelf meer te gaan laten zien als trainer en coach!

Jarenlang gaf ik in gesprekken met andere professionals en ondernemers tips over leven naar jouw voorwaarden en wat hiervoor nodig is. Als het ter sprake kwam of als ik hier vragen over kreeg omdat ze merkten dat ik hier handige tools voor had ontwikkeld. Hierdoor oefende ik onbewust met het overbrengen van mijn kennis. Door middel van oefeningen en vragen kreeg de ander meer inzicht in wie hij/zij is en wie er voor nodig is om te leven en werken op zijn/haar voorwaarden. Vervolgens kon ik ze op weg helpen met hoe zij dagelijks aan de slag kunnen om meer resultaten te behalen. Het ontstond.. En er ontstond nog meer.. Er rolden betaalde opdrachten uit. En wauw, wat kreeg ik daar veel energie van!

Inmiddels weet ik nog duidelijker wat ik hiermee wil. Ik wil praktisch en concreet mijn kennis en ervaring delen zodat iedere krachtige ondernemer weer overzicht heeft en met de juiste focus meer omzet draait en meer vrije tijd heeft. Ik geloof niet in of of, maar in én én. Ik vind het belangrijk dat je er niet alleen nu wat mee kan, maar blijvend resultaat kan boeken. De rest van je leven.

Dus ben jij een krachtige ondernemer die merkt dat het plezier afneemt, omdat je achter de feiten aanloopt? Wat laat je nu liggen in je business en wat kost dit je eigenlijk? Wil jij weer eigenaar zijn van jouw agenda en je niet meer laten leiden door de waan van de dag? Wil je meer omzet, maar ook meer vrije tijd?

In een traject van vier maanden doorlopen we de vijf stappen die nodig zijn, zodat je weet hoe te leven en werken vanuit jouw voorwaarden. Je doet een test over welk powertype ben jij, waar krijg je energie van, welke mindset is nodig om te leven en werken onder jouw voorwaarden. Je creëert helderheid over doelen en ontdekt de strategie die bij jou past om je doelen terug te laten komen in je agenda en in je dagelijkse praktijk. Vervolgens leer je dit te optimaliseren en te automatiseren. Het resultaat: meer overzicht, meer energie, meer rust, meer omzet en meer voldoening.

Welke 5 stappen nodig zijn om te leven en werken vanuit jouw voorwaarden lees je in mijn volgende blog.

Ben je toe aan meer overzicht, meer rust, meer voldoening en meer omzet?  Boek een gratis coachcall met mij van 45 minuten t.w.v. € 47,- waarin we al een eerste stap zetten in het creëren van het leven en werken onder jouw voorwaarden. Je krijgt in dit gesprek drie praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt, waardoor je helderheid over je doelen krijgt en hoe je concreet resultaat behaald. Wil je dit? Stuur een berichtje naar info@endlessmotivation of bel naar 0626927680.