INSIDE Middelburg: een unieke vergaderlocatie met een maatschappelijk randje.

Ik houd van groeien en anderen inspireren om te groeien. Doen waar ik energie van krijg en daarvan kunnen leven is wat ik nastreef. Zelf krijg ik enorm veel energie van brainstormen en dan het liefst op inspirerende locaties. De plannen die dan ontstaan, de lesstof tijdens trainingen, alles wordt grootser en beter als ik op een inspirerende locatie ben.

 

Ik zal me daarom altijd volledig inzetten om groepen met positieve energie de deur uit te laten stappen bij INSIDE Middelburg. Hier hoort maatwerk bij, maar ook de fijne ruimte en high-tech snufjes.

Ik heb daarnaast het concept wat ik bij SPOT Amsterdam zag omgezet naar mijn eigen visie. Ik besloot om zelf maatschappelijk te gaan ondernemen, zodat ik meer heb om te kunnen geven en tegelijkertijd verschillende groepen mensen blij kan maken.

Het maatschappelijke zit in mij en dus ook in mijn bedrijf. Daarom heb ik bij INSIDE Middelburg ook gekozen voor een maatschappelijk doel. En zo’n doel kan ver weg of dichtbij zijn. Vanwege mijn werk met jongeren met een beperking weet ik dat hier ook voor sommige kinderen en jongeren liefde en onbezorgd genieten geen vanzelfsprekendheid is. Dagjes cadeau geven en glinsterogen en grote glimlachen zien bij deze doelgroep is wat ik met 5% van de verhuuropbrengst wil gaan realiseren. Dat is waar ik me voor wil inzetten!

Net even anders dan anders, dat is de vergaderruimte van INSIDE Middelburg. Soms is dit lastig uit te leggen op papier en werkt dit het beste door het persoonlijk te ervaren. Het zit ‘m in de kleine dingen… Zoals een huiselijke sfeer, een warm ontvangst, eigen baas zijn in de ruimte, zelf je dag indelen (want geen vaste pauze tijden), en ondertussen een bijdrage geven aan een maatschappelijk doel. Verse bloemen en groene planten, verse gember/citroen thee, een goed gevulde koelkast en lekkere zoete en gezonde hapjes. Creëer een sfeer naar keuze met de juiste muziek en door de verlichting van ‘werk’stand met één druk op de iPad om te zetten naar ‘relax’stand voor bijvoorbeeld tijdens de pauze. Een groot digitaal scherm voor je PowerPoint, een flip-over of whiteboard gebruiken. Met een groepje overleggen op de bank, even naar buiten en lopen langs de bootjes voor de deur of in de stad gaan lunchen.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs!