INSIDE weer open – met een nieuw concept

Vanuit mijn werk in loondienst als stagebegeleider kwam ik bij bedrijven binnen. Er bleek ook nog een hele wereld te zijn naast onderwijsland ;). Toen ik besloot om mijn huis te kopen wist ik al dat ik mijn huis met deze 3 functies wilde inrichten.   Ik woon er (dit jaar in combinatie met verblijven op een mini-camping in de buurt in de zomermaanden), ik verhuur het als vergaderlocatie en in de zomermaanden wanneer ik op reis ben als AirBnb.

Ik houd van delen en Ik vind het fijn om een basis verdienmodel te creëren van mijn huis. Zodat ik daarnaast de vrijheid heb om me bezig te houden met coaching en andere projecten waar ik energie van krijg.

Vanwege alle maatregelen lag INSIDE Middelburg lange tijd stil. En dus ook een tijd voor mij om opnieuw na te denken over wat ik wil, waar ik energie van krijg en waar ik de focus op wil leggen.

En nu is het zover! INSIDE Middelburg opent zijn deuren weer.

Dezelfde sfeervolle ruimte voor kleine groepen (tot 12-14 personen) maar wel met een nieuw concept.

Je huurt namelijk alleen nog puur de locatie/ruimte, gelegen in het centrum van Middelburg. De verse koffie/thee voorzieningen zijn er zeker nog, maar verder heb je de gehele vrijheid om alles qua hapjes, lunch, opstelling verder vorm te geven naar hoe jij dat wilt en wat bij jou past. Je laat de ruimte dus weer net zo achter als dat je deze aantrof.

Ook de prijzen zijn aangepast op dit nieuwe concept, want ik wil dat het voor iedereen toegankelijk is. Daar waar eerst bewustmijn focus lag op bedrijven, kwam ik erachter dat zij hun werkwijze door de afgelopen Covid periode ook zijn gaan aanpassen en er ook veel online vergadert wordt. Daarnaast ligt mijn eigen netwerk tegenwoordig veel meer bij de ZZP’ers. Ik ben er immers zelf een.

Doordat ik zelf veel minder uren uitvoerend werk doe als hapjes/drankjes/lunch regelen en alles klaar zetten kan ook de prijs enorm naar beneden. Je betaalt nu per dagdeel €50,- exclusief btw en exclusief een eigen bijdrage voor koffie/thee.

En daarnaast ben ik goed gaan nadenken over waar ik zelf mijn energie uithaal en waar minder. Het gesjouw met boodschappen en tafels en stoelen is niet waar ik energie van krijg.

Waar ik het voor doe?

Anderen blij maken met mijn ruimte, het meegenieten van mooie ontmoetingen en het creëren van een rustige sfeer zodat de mooiste dingen kunnen ontstaan.

Dus.. ik ontmoet je graag in INSIDE Middelburg.