Nieuwe concept blijkt een succes!

Tijdens de anderhalf jaar dat INSIDE Middelburg stil lag in verband met Covid, ging ik nadenken. over welke onderdelen van INSIDE me veel energie gaven en welke minder. Tja, als je naast eigenaresse van deze vergaderlocatie, gedragsspecialist voor meer energie bent, zijn dit soort vragen voor mij heel normaal, dat zul je begrijpen. Maar wat doen met de antwoorden die deze vragen je geven, dat is natuurlijk waar het om gaat. En dus besloot ik het concept van INSIDE Middelburg begin september 2021 om te gooien. Inmiddels draait INSIDE al ruim 3 maanden goed en kan ik zeggen dat het nieuwe concept een succes is. 

Het nieuwe concept waarbij je voor een zeer schappelijke prijs (namelijk €50,- per dagdeel) alleen de ruimte huurt. Je tegen een eigen bijdrage voor de consumpties gebruik kan maken van de koffie, cappuccino en (verse) thee faciliteiten en je de ruimte weer net zo achter laat als dat je deze aantrof. Hapjes en/of lunch dien je dus zelf te regelen of zelf mee te nemen.

Een nieuw concept bedacht vanuit wat mij als eigenaresse energie gaf en wat voor mij kloppend voelde. Hoe fijn als dit dan succesvol aanslaat. De maand september wisten zowel oude als nieuwe klanten INSIDE al regelmatig te vinden en in de maanden oktober en november was INSIDE iedere week 2 a 3 dagen verhuurd. Ik moet zelfs af en toe een nee verkopen bij een aanvraag, omdat het al verhuurd is op die dag.  Ook in december en januari staan al de nodige boekingen op voor kleine groepjes. Hoe fijn is dat, na de lange verplichte ‘pauze’.

Wat maakt het nieuwe concept in mijn ogen een succes?
– Betaalbaar
– Je draagt 5% bij aan sociaal maatschappelijk doel (dagjes geluk geven aan jongeren met een verstandelijke beperking uit de regio).
– Veel vrijheid
– Sfeervolle ruimte
– Ook voor kleine groepen en 1-op-1 sessies geschikt
– In het centrum van Middelburg
– Snelle wifi
– Flip-over en smart tv staan klaar
– Stopcontacten voor iedereen onderaan de tafel
– Verse gember/citroen thee, losse thee en verschillende smaken theezakjes
– Verse bonenkoffie en cappuccino’s met echte melk met 1 druk op de knop.

Waar INSIDE voor gehuurd wordt?
Brainstormsessies, trainingen, intervisies, veragderingen voor teams, management of raad van bestuur, 1-op-1 sessies en online vergaderingen waarbij enkele leden live aanwezig zijn.

Daarnaast geniet ik enorm van het terugzien van oude klanten en het ontmoeten van nieuwe klanten. Hoe fijn als ze enthousiast zijn als ze de ruimte binnen komen of zeggen: ‘Oh yes we zitten weer hier, ik vind het hier altijd zo fijn werken!’ Elkaar kort ontmoeten, het geven van de belangrijkste instructies en daarna loop ik met een glimlach de deur uit. Wat is delen toch fijn!

Ik voel me oprecht bevoorrecht dat ik meerdere keren per week mijn fijne sfeervolle  ruimte in het centrum van Middelburg kan verhuren als vergaderlocatie.