Yes! Dagje geluk maart 2020!

Begin maart was ons dagje geluk. Samen met vriendin en oud-collega Janneke en de vaste begeleidster van Bakkerijzz gingen we er samen met alle bakkers van Bakkerijzz er een gezellig dagje uit van maken. We haalden ze op bij Bakkerijzz en vrolijk vertrokken we naar INSIDE Middelburg. Want ja, waar gingen al die hapjes toch naartoe als ik de hapjes bij hen kwam ophalen?

Vol bewondering keken ze rond in INSIDE Middelburg, dronken we koffie/thee met een vrolijke tompouce aan de lange vergadertafel en vertelde ik over INSIDE en liet ik het een en ander zien. Na de koffie/thee deden we wat spelletjes en dansten we. Om vervolgens in de auto te stappen naar de Glow Golf.

Gewapend met 3D-brillen en extra glow in the dark armbandjes en kettingen gingen we in het donker midgetgolfen. Hoe mooi om te zien hoe ze elkaar supporteren en blij zijn voor elkaar als de bal in het putje geslagen wordt.

Hierna hadden we frietjes festijn, want ja, eten is toch altijd een belangrijk onderdeel op zo’n dag. Er werd volop gekletst, gegeten en gedronken. En met een gevulde maag startte we met het laatste onderdeel van die dag: HyperBowlen. De ‘joehoee’ en ‘yess’ kreten vlogen me om de oren. Wat een feest! Ook hier viel me weer op hoe ze met elkaar meeleven en hoe blij ze zijn voor elkaar als de ander een strike gooit.

Glinsterende ogen, gejuich, high-fives, gelach

Een enorm gevoel van dankbaarheid bij mij.

Bij het naar huis gaan kreeg iedereen nog een tasje mee met wat lekkers en leuks, waaronder een fotolijstje. Zodat de groepsfoto die vandaag gemaakt is een zichtbare herinnering blijft.

Mijn doel was een dagje iets terug geven, gewoon om het kan. Omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om een dag op pad te gaan. Omdat geluk gedeeld mag worden.

Dus wil ik iedereen bedanken die INSIDE in 2018 en 2019 gehuurd heeft en die dit dagje geluk op deze manier mede mogelijk heeft gemaakt.