INSIDE kwam zo goed als stil te liggen.

Net na het dagje geluk ging Nederland in Lock-down en brak er een hele andere tijd aan. Wat ben ik blij dat het dagje geluk nog door kon gaan.

Thuis werken was het advies en dus werden reserveringen geannuleerd en brak er een tijd van stilte aan in INSIDE. Ik werkte er zelf nog wel. Natuurlijk schakel je mee als ondernemer met dat wat er gevraagd wordt. En dus ging ik op zoek naar 1,5 meter opstellingen, paste te prijzen hier op aan en dacht mee in oplossingen. Toch bleef het ruim een half jaar stil. In september 2020 was het weer ouderwets ‘druk’ in INSIDE Middelburg waarbij alle regels netjes werden gehandhaafd. Hierna opnieuw de lockdown in en brak er weer een stille periode aan.

Ik richtte me zelf als ondernemer in die tijd vooral op mijn andere bedrijfstak, mijn coaching. En besloot de zomermaanden volledig in te zetten op het verhuren van mijn woning op AirBnb terwijl ik zelf op de camping verbleef.

Dankbaarheid dat het allemaal toch gelukt is, is wat overheerst. Soms waren er zorgen, vaker was er het vertrouwen. Als je in augustus 2019 fulltime ondernemer wordt en een half jaar later in maart 2020 de wereld er in eens heel anders uitziet, dan ben ik nu 1,5 jaar later (september 2021) enorm blij dat het allemaal gelukt is en dat we weer mogen gaan starten.

Ook heeft de tijd me veel gebracht. Want in een tijd van stilte is het fijn om te reflecteren. Wat was er? Waar wil ik naar toe? Lag ik nog op koers? Waar krijg ik energie van? Wie is mijn doelgroep?

En dat bracht me op een nieuw concept. Ik vertel je er graag meer over in mijn volgende blog.